چاپ کردن این صفحه

کنفرانس تغییرات اقلیمی-مراکش

   تغییرات اقلیمی آب و هوایی و گرمایش زمین با بروز مشکلات بسیاری همراه شده که عزم جدی را برای کنترل آن می طلبد. بر اساس توافق پاریس که چندی پیش به تایید بیش از  ۲۰۰ کشور دنیا رسید، کشورها متعهد شدند تا وابستگی خود به سوخت های فسیلی و آلوده کننده را کاهش دهند. کارشناسان محیط زیست معتقدند رعایت چنین نکاتی می تواند با تغییرات آب و هوایی مهمی پاسخ داده شود.

 کنفرانس بین المللی تغییرات آب و هوایی که با نام  COP۲۲ و CMA۱ از ۱۷ آبان (۷ نوامبر) تا ۲۸ آبان ماه (۱۸ نوامبر) در مراکش (مغرب) فعالیت خود را آغاز می کند به بررسی راهکارهای مختلف برای اجرای قوانین بین المللی که در پاریس گرفته شد، می پردازد.

سازمان اتحادیه آفریقا، سازمان ملل متحد و ... جزو اعضای شرکت کننده در این کنفرانس هستند. در صورت کاهش میزان مصرف سوخت های فسیلی می توان امیدوار بود که گام مثبتی در جهت کاهش گرمایش زمین برداشته شده و تغییرات آب و هوایی به حالت کنترل نزدیک می شوند اما در غیر این صورت و با افزایش گرمایش دمای زمین باید منتظر هر گونه اتفاقی بود.

وضع قانون کاهش استفاده از سوخت های فسیلی در حالی است که کشورهایی مانند چین و هند سهم قابل توجهی در آلودگی هوا را به خود اختصاص داده اند. دهلی، یکی از نقاط آلوده ای است که مقامات دولتی آن در زمان افزایش میزان آلودگی هوا مجبور به تعطیل کردن مدارس می شوند. شهروندان این کشور معتقدند که تا کنون کشورشان را در چنین وضعیتی ندیده بودند و از نظر میزان تغییرات آب و هوایی و آلودگی به اوج خود رسیده است.

اطلاعات تکميلي