اینورتر مستقل از شبکه چیست

   تعریفی که می توان از اینورتر مستقل از شبکه نمود یک وسیله پرقدرت که با بکارگیری تکنولوژی پیشرفته قرار می گیرد. و با استفاده از این روش می توان مقدار معینی از انرژی الکتریکی را در سیستم جدا از شبکه به عنوان برق اضطراری ذخیره می شود. اینورتر مستقل از شبکه نام های دیگری هم دارد مانند : مبدل ولتاژ، مبدل برق ماشین، تبدیل کننده ولتاژ، تبدیل DC به AC ، تبدیل برق باتری به برق شهری، برق ماشین به 220 ولت، مبدل برق، اینورتر سینوسی، اینورتر شبه سینوسی، اینورتر شارژردار می باشد. اینورتر مستقل از شبکه شبیه کانورتر عمل می کند یعنی جریان DC را به AC تبدیل می نماید و به طور دائم استفاده می شود که دارای ورودی با توان مشخص هستند . این سیستم جدا از شبکه برقی غیرقابل متحرک اند و مورد نیاز در وسایل برقی که ذخیره انرژی زیادی را تامین می نماید و یک منبع برقی هوشمند است. اینورتر مستقل از شبکه مزایای زیادی دارد که برای به کار بردن ماشین لباس شویی، یخچال، اتومبیل، تلویزیون و سیستم های خورشیدی ، برای روشن کردن آن به کار می رود و جهت کنترل کننده مبدل برقی است، و قدرت زیادی دارد. اینورتر جدا از شبکه دارای توان مصرفی بالا ،عمر مفید و طولانی مدت هم دارد . این گونه دستگاه برقی قابل موثری در لوازم برقی می باشد که مانند پنل خورشیدی و باتری مورد استفاده قرار می گیرد . لازم است بدانید اینورترها تجهیزات ثابتی هستند و مهم ترین ویژگی که اینورتر دارد مصرف برق را کاهش میدهد .

 

 انواع  اینورتر مستقل از شبکه از لحاظ شکل موج به 3 مدل تقسیم می شوند:

  • اینورتر سینوسی
  • اینورتر شبه سینوسی
  • اینورتر شارژر دار

 

اینورتر سینوسی :

شکل موج این نوع اینورترها بسیار شبیه به شکل موج برق شهر می باشند و حتی در برخی از مواقع به لحاظ کاربرد فناوری پیشرفته در این نوع اینورترها خروجی آن ها بهتر از برق شهر می باشند. هم چنین به اینورتر سینوسی ، اینورتر خورشیدی هم گفته می شود.

 

اینورتر شبه سینوسی :

این نوع اینورترها بازدهی پایین تری نسبت به اینورتر سینوسی دارند. در صورتی که کاربرد اینورتر معمولا از این نوع سیستم جهت کاربرد دستگاه هایی غیر موتوری و بدون المنت مورد استفاده قرار می گیرد و دستگاه هایی که از حساسیت کم تری برخوردار هستند کاربرد دارد.

 

اینورتر شارژر دار:

اینورتر شارژردار همراه با باتری عملکردی خاص دارند و همراه با شارژر دارای ورودی برق شهر می باشند. و از این طریق می توان به وسیله شارژر باتری اتوماتیک که همراه با اینورتر وجود دارد در صورتی که دسترسی به برق شهر داشته باشیم باتری های خود را شارژ نموده. تکنولوژی اینورترهای همراه با شارژر باتری شبیه USP می باشد . و زمانی که برق شهر قطع شود اینورتر به صورت اتوماتیک وارد مدار شده و برق مورد نیاز مصرفی را تامین می کند . اینورتر شارژر دار به 2 شاخه تقسیم می شود: اینورتر به همراه شارژر باتری اتوماتیک ، اینورتر به همراه شارژ کنترلر خورشیدی

 

 

اطلاعات تکميلي