کالیبراسیون دستگاه PH

 دستگاه PH  متر برای تعیین مقادیر PH نمونه های آب آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه استفاده و کالیبراسیون دستگاه بدین صورت است که ابتدا دستگاه را روشن می کنیم و بعد از اینکه الکترود ph متر را خوب شستشو دادیم از بافرهای 7 و 9 که به دمای محیط رسیده است استفاده می کنیم. باید دقت شود که در حین کالیبراسیون و یا اندازه گیری میزان فروبری الکترود در محلول یکسان باشد. ابتدا ph 7 زیر الکترود قرار می دهیم و تا محل تکیه گاه کالیبره، داخل بافر فرو میبریم و اجازه می دهیم سنسور دمایی دمای بافر را بخواند.

   سپس دکمه PH call را میزنیم و منتظر میمانیم تا دستگاه میلی ولت بافر اول را بخواند و الکترود را با آب مقطر شستشو می دهیم و بعد از آن ph 9 را زیر الکترود میگذاریم و الکترود را تا محل تکیه گاه کالیبره فرو میبریم، سپس دکمه ENTER را فشار میدهیم و منتظر می مانیم بعد از آنکه دستگاه میلی ولت بافر دوم را تشخیص داد، با فشار دادن دکمه  PARAMETERS مقادیر مربوط به Slop و   را PHas یادداشت می کنیم.

پس از انجام دادن این مراحل و شستشوی مجدد الکترود مراحل کالیبراسیون انجام شده و میتوان PH نمونه را اندازه گرفت.