نانو غشا به منظور کاهش آلودگی هوا از یک نانوکامپوزیت کم هزینه و به روشی ساده تهیه شده و ساخت و بررسی عملکرد آن در مقیاس آزمایشگاهی صورت گرفته است. با این روش می‌توان هزینه تولید غشاهای پلیمری با قابلیت کاربرد در پیل‌های سوختی را تعدیل کرد تا کاربرد…
   مجموعه ای از قطعات مختلف شامل الکترودها (آند و کاتد)، کاتالیست، غشای مرکزی، لایه نفوذ گاز و صفحات دو قطبی در کنار یکدیگر ساختار پیل سوختی را تشکیل می دهند. قطعات پیل سوختی در سمت آند و کاتد قرینه یکدیگر هستند اما جنس آن ها در دو سمت متفاوت است.
   باتری جریان یا باتری جریان redox (reduction-oxidation)، نوعی از باتری‌های قابل شارژ مجدد است که قابلت شارژ مجدد با دو جز شیمیایی حل‌شده در محلول درون سیستم که با غشا جداشده‌اند، فراهم‌شده است. تبادل یون (ایجاد جریان الکتریکی) از طریق غشا اتفاق می‌افتد هنگامی‌که هر دو مایع، در فضای…
 یک سلول سوختی اکسید جامد (SOFC) دستگاه تبدیل الکتروشیمیایی است که مستقیماً برق را از اکسید سوخت تولید می‌کند. سلول‌های سوختی بر اساس ماده الکترولیت دسته‌بندی می‌شوند؛ SOFC دارای یک الکترولیت اکسید جامد یا سرامیک است.  
 سلول‌های سوختی ثابت، برای کاربردهای تجاری و مسکونی و تولید توان پشتیبانی استفاده می‌شوند. سلول‌های سوختی به لحاظ منابع توان در مکان‌های دور بسیار مفید هستند مانند فضاپیماها، ایستگاه‌های آب و هوایی دورافتاده، پارک‌های بزرگ، مراکز ارتباطی، مراکز روستایی و کاربردهای نظامی.