نگهداری مواد غذایی به وسیله تبرید، استفاده از دماهای پایین برای نگهداری سالم مواد غذایی در برابر فعالیت آنزیم ها و میكروارگانیسم ها می باشد. میزان پایین بودن دما برای نگهداری محصولات به حالت تازه و اولیه شان كمك می كند. مواد غذایی را به منظور نگهداری می توان به دو شاخه عمده تقسیم كرد: محصولات زنده در زمان نگه داری و محصولات غیر فعال.

تاثیر تکنولوژی در زندگی ما، این روزها نمی تواند نادیده گرفته شود. قرن بیست و یکم در حال حاضر به عنوان دوران علم و فناوری نامیده می شود و در 18 سال گذشته در این زمینه پیشرفت های زیادی کرده ایم.

رعایت برخی از نکات ساده و ریز در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی مرتبط با ساختمان، خودرو و وسایل سفر، منجر به کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه های انرژی می گردد.

PCM   ها و یا به عبارتی مواد تغییر فاز دهنده به عنوان مواد ذخیره كننده ی انرژی شناخته می شوند.

پر طرفدارترین باتری جریانی در بازار از فناوری وانادیم ری داكس استفاده می كند كه از وانادیم شارژ شده در محلول رقیق شده اسید سولفوریك برای ذخیره سازی انرژی استفاده می كند.